Video
Rekruttering

Video
Rekruttering

Iscenesæt jobbet med video og tiltræk de rette kandidater

Frist de dygtigste kandidater med videorekruttering for en effektiv rekruttering. Med en rekrutteringsvideo iscenesætter vi jobbet, når nye medarbejdere søges. En typisk rekrutteringsvideo varer ca. 1 min og er målrettet et specifikt job eller målgruppe. Fortællingen er en kombination af lidt om jobbet, lidt om rolle, hvem man søger og lidt om virksomheden. Rekrutteringsvideoer virker på alle jobs og til alle brancher. Men der er selvfølgelig stor forskel på, hvordan de skal produceres og hvordan det skal fortælles. Efter mere end 300 videoproduktioner, har vi sikkert også en idé til din virksomhed.
Ved at distribuere stillingsopslaget på de sociale medier, når vi dem, der ikke nødvendigvis aktivt søger job og dem, der skal inspireres til at søge.

Vi tilbyder både enkelte videoer og attraktive abonnementsløsninger, hvis du vil tage din rekruttering til næste niveau.

Få et bedre match mellem virksomhed og kandidat

Når din virksomhed bliver iscenesat, bliver det meget nemmere for kandidater at afgøre, hvorvidt de selv mener, at de er et match. For dig betyder det, at du får mere kvalificerede kandidater i ansøgerfeltet.

Tiltræk de rette kandidater med en digital medieplan
Skab awareness med den rette digitale medieplan

Tiltræk flere kvalificerede kandidater

Den rette digitale distribution og eksponering på de sociale medier sørger for, at du når ud til relevante kandidater på flere kanaler, hvor du ikke bare rammer de aktivt søgende, men også de passivt søgende.

Skab awareness og styrk dit brand

Med video når du længere og bredere ud. Video performer 12 gange bedre end tekst på facebook og er derfor en oplagt mulig for at øge kendskabet til din virksomhed, når du rekrutterer.

lego-house-employer-branding

Sådan styrker vi din rekruttering

UDVIKLING AF STRATEGI

Vi identificerer jeres kernebudskaber og udtænker den kreative idé, der skaffer jer de kvalificerede kandidater og klarer stillingsopslaget.

Digital annoncering

Vi udarbejder medieplan, opsætter kampagner inkl. tekst, distribuerer i relevante grupper og communities, tager os selvfølgelig af monitorering og tilpasning af kampagne undervejs. Vi indrykker også gerne på jobportaler.

VIDEOPRODUKTION

VIDEO-PRODUKTION

Vi leverer manus og storyboard til optagelsen, der er inkl. coaching og instruktion. Vi klarer også postproduktionen (redigering, color grading og sound editing), så du får en video klar til brug.

PROJEKTLEDELSE

Vi står selvfølgelig for alt koordinering og planlægning. Vi udarbejder detaljerede produktions- og medieplaner for en effektiv og smooth proces.

Annoncer dit job på de sociale medier

Digital Rekruttering med video

Tiltræk de rette kandidater og brand jeres virksomhed
kr 35.000 Inkl. garanti
 • Videoproduktion
 • Produktion af content
 • Medieplan
 • Projektstyring

Se vores seneste cases

Rekrutteringsløsninger

Har du et aktuelt rekrutteringsbehov, der skal løses nu? Så bør du klart annoncere det på de sociale medier, hvis du ønsker at nå ud til alle kvalificerede kandidater – også de passive. Vi assisterer gerne med selve stillingsopslaget, landingpage/karrieresite, annoncering, eller et innovativt jobevent og indrykning de helt rette steder.

Digital rekruttering på SoMe

Tiltræk de rette kandidater
kr 5.000 (fra) inkl. annoncering
 • Medieplan & Annoncering
 • Stillingsopslag & SoMe tekst​
 • Dedikeret rådgivning

Jobevent

Invitér dine kandidater indenfor
kr 13.000 (fra) inkl. annoncering
 • Udvikling af strategi
 • Koordinering & projektstyring
 • Medieplan & annoncering
 • Dedikeret rådgivning

Gør det for mig

Rekruttering og prescreening af kandidater
kr 17.500 (fra) inkl. annoncering
 • Udvikling af strategi
 • Stillingsopslag & SoMe tekst
 • Landingpage
 • Medieplan & annoncering
 • Pre-videoscreening af kandidater
Jasmina Viso: Vi styrker din content produktion

Vi er klar til at tiltrække og engagere dine kommende medarbejdere

Rethink.Recruit.

Rethink.
Recruit.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side