Rekrutteringsvideo Geismars Væverier

18.10.2019

Når rekruttering bliver til branding

Ulrik Rafaelsen fra Geismars Væverier skulle ansætte en Marketingchef med kontor i butikken i store Strandstræde i det centrale København. Det er en populær stilling, som normalt ikke vil kræve en usædvanlig indsats for at få mange ansøgere. Men Ulrik valgte alligevel at investere i en usædvanlig rekrutteringsindsats for samtidig at høste en afledet effekt på sin branding. Derfor skabte vi en rekrutteringsvideo for Geismars Væverier.

Når vi ser reklamer, er det ikke altid vi lytter. Og det er endnu mere sjældent, at vi tager budskabet for gode varer. Men det er anderledes, når budskabet kommet fra virksomheder, der er i markedet efter medarbejdere. Her er troværdigheden anderledes og i top, for vi har paraderne nede.

Derfor producerede vi rekrutteringsvideo Geismars og byggede en digital kampagne. Rekrutteringsvideoen blev også spredt organisk i 11 communities for marketingfolk. Resultatet var en masse kvalificerede ansøgere og en fantastisk respons på de sociale medier fra både trofaste kunder og venner af huset.

Videokravet til ansøgerne

I og med at jobbet er attraktivt, valgte Ulrik også at bede ansøgerne om at søge jobbet med video og et CV. Det gav et meget værdifuldt grundlag for at identificere de bedste talenter og invitere de rigtige til et personligt interview.

Oplev rekrutteringsvideo Geismar med Ulriks egne ord

Se flere cases
Rekrutteringsvideo Milestone Systems
Milestone Systems – Hvad laver firmaet?

Se, hvordan Milestone satte deres virksomhed på kortet med denne rekrutteringsvideo.