Recruitment
Marketing

Recruitment
Marketing

Opbyg din pipeline af kvalificerede kandidater

Med Recruitment Marketing bringes det bedste fra Digital Marketing ind i HR, med det formål løbende at tiltrække og vedligeholde kandidatrelationer med relevante budskaber, så de holdes ”varme” og en dag konverterer til en ny medarbejder. På den måde minder det meget om almindelig marketing, når din virksomhed skal promovere sine ydelser og tiltrække nye kunder. Det er essensen i Recruitment Marketing, som er en indsats, der løber over en længere periode og kræver vedholdenhed.

Vedholdenhed som betaler sig.

Recruitment Marketing Funnel | SEEKNSPEAK

41% længere Kandidatrejse

Udviklingen er sket over blot 2 år, og her er der altså tale om rejsen fra start og frem mod, at en kandidat søger jobbet hos dig. Ser man bort fra selve stillingsopslaget, hvad gør du så for at tiltrække og engagere dine potentielle kandidater?

Hvis ikke de rette mennesker ved, at I eksisterer eller helt er klar over, hvor fed en arbejdsplads I har, hvorfor skal de ønske at arbejde for jer?

Nøjagtig som dem i marketing arbejder med at overbevise folk om at købe netop deres produkt, så skal I, der rekrutterer, overbevise de rette mennesker om, at de skal arbejde for netop jer.

Det kræver, at I gør jer nogle tanker om hvem jeres målgruppe er, hvordan I skal nå dem og hvilket indhold de har brug for for at få øjnene op for jer som arbejdsplads.

Alt det kan vi hjælpe jer med. Ræk endelig ud til os til en snak om jeres potentiale.

Nå dine rekrutteringsmål med garanti

Med Recruitment Marketing vil din rekrutteringsproces blive taget til nye højder, da fokus vil ændre sig fra kommunikation om enkelte job til pipelines og segmentering, fra spredte budskaber til en samlet fortælling og fra et HR-projekt til en vækstfremmer, der kan måles på bundlinjen.

Nå dine rekrutteringsmål med recruitment marketing
Reducer rekrutteringsomkostninger med recruitment marketing

Reducer rekrutteringsomkostninger

Når du arbejder konsekvent med at kommunikere til din målgruppe og holde din pipeline af kandidater varme, bliver det ganske enkelt lettere at tiltrække og ansætte, fordi kendskabet til virksomheden er mere udbredt. Rekrutteringstiden bliver kortere og flere vil søge uopfordret, hvilket har en positiv effekt på rekrutteringsomkostningerne.

Frigiv vigtig tid i HR

Med en effektivisering af rekrutteringen med op til 50% bliver vigtige ressourcer i HR frigivet til andre strategiske opgaver såsom on-boarding, træning og udvikling generelt.

Frigiv vigtig tid i HR med recruitment marketing

Sådan styrker vi din Recruitment Marketing

UDVIKLING AF STRATEGI

Det lyder måske som en større opgave at komme i gang med. Men det behøver det ikke at være. Vi hjælper dig med at lave strategi og en plan med konkrete tiltag samt annoncering over en længere periode, der tager udgangspunkt i dine rekrutteringsmål.

PROJEKTLEDELSE

Vi står selvfølgelig for alt koordinering og planlægning. Og har du ikke selv ressourcerne internt, kan vi også hjælpe med at eksekvere strategien og medieplanen, og dermed sikre maksimal performance.

CONTENT PRODUKTION

Vi skaber også indholdet, der styrker jeres position som en attraktiv arbejdsplads. Det kan være alt fra karrieresites, testimonials, artikler, konkurrencer, events, nyhedsbreve mm. Kun fantasien sætter grænser, så længe det skaber engagement hos din målgruppe.  

Foredrag og workshop

Mobiliser dine medarbejdere så de er klædt godt på til at understøtte strategien. Vi deler vores viden indenfor Recruitment Marketing, Employer Branding, videorekruttering/produktion og SoMe annoncering gennem inspirerende workshops med hands-on øvelser.

Kickstart din Recruitment Marketing

Startpakke:
Recruitment Marketing

Maksimér udbyttet af dine rekrutteringer
kr 250.000 (Priseksempel/Fra)
 • 1 Employer Branding video
 • 2 Rekrutteringsvideoer
 • 2 Medarbejdertestimonials
 • Sparring på karrieresite
 • Projektledelse

Recruitment Marketing på abonnement

For at nå dine rekrutteringsmål, kræver det en dedikeret indsats. Du skal forstå din målgruppe og nå dem der, hvor de er med det helt rette indhold. Det kræver indsigt, erfaring og tid. Måske du kun har brug for sparring eller måske du gerne vil have, at andre tager sig af opgaven, så du kan bruge dine ressourcer der, hvor det giver bedst mening. Uanset hvad dit behov er, så står vi klar. Hvis du finder dette interessant er du velkommen til at kontakte os, hvor vi vil uddybe og svare på dine spørgsmål. 

Sparring & Rådgivning

Indeholder
 • Udvikling af strategi
 • Content map
 • Dedikeret support

Eksekvering

Indeholder
 • Udvikling af strategi
 • Content map
 • Dedikeret sparring
 • Medieplan & Annoncering

Den fulde pakke

Indeholder
 • Udvikling af strategi
 • Content map
 • Dedikeret support
 • Medieplan & Annoncering
 • Produktion af content
Jasmina Viso: Vi styrker din content produktion

Vi er klar til at styrke din Recruitment Marketing! Er du?

Se vores Recruitment Marketing produktioner

Rethink.Recruit.

Rethink.
Recruit.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side