PRAKTIKANT: FORRETNINGSUDVIKLER

KICKSTART DIN KARRIERE I ET UNGT BUREAU

SEEKNSPEAK arbejder i spændingsfeltet mellem marketing og HR. Vi hjælper virksomheder med at styrke deres employer brands gennem recruitment marketing.  
 
Det er blevet vigtigere end nogensinde før at arbejde med tiltrækning og fastholdelse. Så vi har travlt – rigtig travlt. Derfor har vi brug for flere hænder, og leder nu efter en kollega, med hovedet godt skruet på.  

VI SØGER DEN RETTE PERSONLIGHED

Det rette match for os vil være en person med et stort drive, engagement og omstillingsparathed. Du skal brænde for den gode kommunikation, for det er i alt, hvad vi laver. Du skal helst både være kreativ og struktureret. Vi leder nemlig efter én som kan få gode idéer, og som også kan løbe med dem. Og så skal du kunne skabe overblikket og have et analytisk mindset, for vi kommer til at kaste dig ud i lidt af hvert.  
I din rolle kommer du til at assistere og eksekvere på vores forretningsudviklings strategi. 

DU KOMMER TIL AT ARBEJDE MED

 • Content produktion: udvikle nye digitale koncepter og kurser indenfor employer branding, employee advocacy og recruitment marketing
 • Dokumentation: udarbejde og forfine templates i powerpoint til vores strategi- og leveranceproces
 • Idéudvikling af yderligere eksponering af vores services
 • Diverse markedsresearch opgaver
 • Ad-hoc administrative opgaver 
Kender du ikke alle ovenstående termer? Bare rolig, det skal ikke afholde dig fra at søge. Vi skal nok give dig en grundig introduktion. Og ellers er vi store tilhængere af learning by doing. Det håber vi også, at du er. Du starter her som praktikant, men hvor du ender, er op til dig. Men en ting kan vi love: Dit CV kommer til at være spækket med erfaringer, og det vil åbne mange døre for dig.

I SEEKNSPEAK KAN VI TILBYDE DIG

 • En stejl læringskurve både professionelt, fagligt og personligt 
 • Du bliver skarp inden for marketing, kommunikation, digitalt design og projektledelse 
 • Fleksible arbejdstider tilpasset dig og dit studie 
 • Et fantastisk team, der vil motivere, støtte og ikke mindst udfordre dig 
 • Lækker frokostordning, der 100% slår dine kedelige rugbrødsmadder, kaffe som din barista ville lave den & snacks som selv kongen af ”sulten for sjov” vil misunde 
 • Kontor midt i København, et stenkast fra Nyhavn, når de helt store tanker skal tænkes 
 • Gode office buddies, da vi sidder på kontor med andre fantastiske virksomheder 
Du får fornøjelsen af vores selskab ca. 30 timer om ugen i din praktikperiode. Praktikperioden er med start 3. April, gerne før, og minimum 10 uger frem.  

SÅDAN SØGER DU

For os handler det om at ansætte den helt rigtige personlighed. Derfor er vi ikke så interesseret i en ansøgning. Du søger i stedet jobbet med en kort video på 1 min., hvor du fortæller om din motivation for at søge hos os.  
Hvis der er et match, kan du forvente at få en lille skriftlig case, og en invitation til en kop kaffe, så vi kan lære hinanden bedre at kende. 
 
Er der noget vi ikke har fået med i opslaget, er du velkommen til at sende Camilla en besked på cvd@seeknspeak.dk .  
 
Vi glæder os til at møde dig. 

har du nogle spørgsmål?

Skriv til mig i chatten, hvis du er i tvivl eller har brug for at høre mere. Måske er du vores næste freelancer, marketing specialist eller praktikant.

har du nogle spørgsmål?

Skriv til mig i chatten, hvis du er i tvivl eller har brug for at høre mere. Måske er du vores næste freelancer, marketing specialist eller praktikant.