PRAKTIKANT: CONTENT CREATOR

KICKSTART DIN KARRIERE I ET UNGT BUREAU

SEEKNSPEAK arbejder i spændingsfeltet mellem marketing og HR. Vi hjælper virksomheder med at styrke deres employer brands gennem recruitment marketing.  
 
Det er blevet vigtigere end nogensinde før at arbejde med tiltrækning og fastholdelse. Så vi har travlt – rigtig travlt. Derfor har vi brug for flere hænder, og leder nu efter en kollega, med hovedet godt skruet på.  

PERSONLIGHED OG MINDSET

Vi leder efter én med den rette personlighed og mindset. Vi forestiller os at du en person med et drive, man ikke kan undgå at lægge mærke til. Det ligger naturligt til dig at skabe overblik og være analytisk, for vi kommer til at kaste dig ud i lidt af hvert. Og så har du en dedikation til de ting, du sætter i gang. Du får nemlig mulighed for at få gode idéer, og føre dem ud i livet.  Du elsker god kommunikation, så du læser formentlig noget med kommunikation, marketing eller innovation. 

Under din praktikperiode kommer du til at assistere og eksekvere på vores kundeprojekter, men også på vores interne digitale marketing. Der er altså rig mulighed for at få prøvet teori af i praksis, og få konkrete resultater og cases på CV’et.

EN DYNAMISK HVERDAG MED AFVEKLENDE OPGAVER

En typisk uge for dig kommer til at være en god blanding mellem: 
Content produktion, hvor du skriver blogindlæg, artikler, og udarbejder korte videomanuskripter og opslag til sociale medier 
Annoncering og kampagnestyring, hvor vi opsætter annoncer på sociale medier og skaber mærkbare resultater for vores kunder 
Supportering på kundeprojekter, det kan være alt fra idégenerering, projektledelse, research og strategi. 
 
Du behøver ikke at kunne tingene på forhånd. Vi sørger for at du bliver introduceret til det hele, og ellers er vi store tilhængere af learning by doing. Derfor håber vi, at du kommer med en god portion nysgerrighed og en positiv indstilling til at eksekvere. Du starter hos os som praktikant, men hvor du ender efter praktikken, er helt op til dig. 

OG SÅ ALT DET SJOVE...

Da vi er et lille bureau, kommer du hurtigt til at føle dig hjemme og som en del af holdet. Du kan forvente at arbejde i et team der vil motivere, støtte og ikke mindst udfordre dig, så du får så meget ud af det, som muligt. Vi arbejder i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor vi både kan producere når der er travlt, og samtidig have overskud til smil, jokes og gode snakke over en kop kaffe.
 
Og så har vi kontor i hjertet af indre København, og kan lide at bruge miljøet omkring os til gåture, at tænke tanker og samle inspiration. Udover os, får du selskab af flere skønne og dygtige office buddies, da vi deler kontor med et andet bureau.  
 
Praktikperioden er med start 3. April, gerne før, og minimum 10 uger frem.    

ER DU KLAR TIL AT KOMME I GANG

For os handler det om at ansætte den helt rigtige personlighed. Derfor er vi ikke så interesseret i en ansøgning. Du søger i stedet jobbet med en kort video på 1 min., hvor du fortæller om din motivation for at søge hos os.  

Hvis der er et match, kan du forvente at få en lille skriftlig case, og en invitation til en kop kaffe, så vi kan lære hinanden bedre at kende. 
 
Er der noget vi ikke har fået med i opslaget, er du velkommen til at sende Jasmina en besked på jvi@seeknspeak.dk .  
 
Vi glæder os til at møde dig. 

har du nogle spørgsmål?

Skriv til mig i chatten, hvis du er i tvivl eller har brug for at høre mere. Måske er du vores næste freelancer, marketing specialist eller praktikant.

har du nogle spørgsmål?

Skriv til mig i chatten, hvis du er i tvivl eller har brug for at høre mere. Måske er du vores næste freelancer, marketing specialist eller praktikant.