Vores partnere

Ved at kombinere vores lederskab indenfor digital rekruttering med udvalgte partneres innovative løsninger, kan vi levere skræddersyede løsninger til vores kunders specifikke forretningsbehov og dermed maksimere udbyttet. Vi udvælger partnere som korresponderer med vores værdier og DNA – altid med kundens behov for øje og en mission om at optimere processer for både virksomheder og kandidater. Vi tror nemlig på, at 1+1 giver 3 i den rigtige kontekst.

Praice Logo

Med Praices datadrevne analyse- og rekrutteringsværktøj kan du hurtigt genkende top performernes karaktertræk og udvælge de kandidater, som bedst matcher ”den gode medarbejder” på baggrund af 360º adfærdsprofiler, der matches med dine bedste medarbejdere. I kombination med videoscreening kan du således forudse nye medarbejders trivsel & performance ud fra virksomhedens eget DNA. Dette sikrer bedre rekruttering og længere ansættelse.

Future & Co. logo

Future & Co er vores partner, når det gælder tiltrækning af elever, lærlinge og trainees. Future & Co. driver elevportalen.dk og er således helt tæt på mere end 25.000 unge i målgruppen. Vi samarbejder på foredrag/workshops, udarbejdelse af content og karrieresider målrettet de unge.

Elvium logo

Elvium er et innovativt online rekrutteringssystem, der effektivt hjælper dig med at ansætte og onboarde de rigtige medarbejdere hurtigt. Med Elvium har du en all-in-one løsning, der rummer både et karrieresite, hvor dine kandidater kan læse om din virksomhed og ledige stillinger, og du får et komplet overblik over dine rekrutteringer, kandidater og rekrutteringsperformance. Seeknspeaks videoscreeningsløsning er integreret via API med Elvium, så videosvar kan deles, reviewes og gemmes sammen med øvrig info om dine kandidater.

Visma easycruit logo

Visma EasyCruit er et brugervenligt rekrutteringsværktøj, der understøtter og forenkler rekrutteringsprocessen. Du kan opbygge din interne CV-database for nemmere at besætte fremtidige stillinger og forkorte ansættelsesprocessen med enkle workflows, færdige jobskabeloner, automatiske svar og nem kommunikation med mange kandidater på én gang. Seeknspeaks videoscreeningsløsning integrerer via API med Visma EasyCruit, så videosvar kan deles, reviewes og gemmes sammen med øvrig info om dine kandidater.

Workable logo

Bedre ansættelser starter med bedre muligheder. Workable er et globalt digitalt rekrutteringssystem, der giver dig flere muligheder for at finde flere mennesker. Gennem AI-drevet søgning og annoncering fra one-click-jobopslag til 200+ jobplatforme hjælper Workable dig med at møde nok gode mennesker til at vælge den bedste person til jobbet. Workable tilbyder et væld af muligheder for add-ons til dit rekrutteringsflow, så du kan customize fuldstændig, som du vil have det. Seeknspeaks videoscreeningsløsning er fuldt integreret med Workable, så du kan screene kandidater i hele verden.

Skal vi være partnere?

Ser du et oplagt samarbejde med os, der vil styrke begge forretninger og understøtte vores fælles kunders behov, så kontakt os endelig til en snak om mulighederne.

7174 7170 | info@seeknspeak.dk