TEAMET

Vi er et lille dynamisk team bestående af meget forskellige profiler, som supplerer, motiverer og udfordrer hinanden super godt. Vi er kendt for at have nære relationer med vores kunder, måske fordi vi ser os selv mere som en samarbejdspartner end en leverandør. Vi arbejder effektivt, transparent og altid med det bedste resultat for øje. Det ses tydeligt i loyaliteten hos mange af vores kunder.

CEO

Partner

Camilla Fielsøe van Dijk

Camilla har mere end 20 års erfaring inden for forretningsudvikling og consulting. Som konsulent, leder og CEO har hun erfaring med Strategi, Recruitment Marketing og Employer Branding. Derfor er det oftest Camilla, du vil se holde foredrag og workshops, hvor hun deler ud af sin viden og værktøjer. Filosofien er altid walk-the-talk, og hjertet har de sidste fem år har banket for værdiskabelse i digitale ventures inden for rekruttering og innovation.
 
Hun er uddannet i International Handel og Marketing og har en Executive MBA. Privat er Camilla madmor i familien, som tæller mand og fire børn, når hun ellers ikke kaster sig over DIY-projekter.

Har du brug for sparring eller rådgivning til strategi, eksekvering, partnerskaber eller workshops, skal du kontakte Camilla.

Producer & operations manager

Partner

Jasmina Viso

Jasmina er den fødte projektleder. Hun gør en dyd ud af, at tingene kører på skinner. Derfor har hun altid det store overblik og styr på alle detaljer. Jasmina har været med helt fra starten af vores rejse og står til dagligt for at planlægge, udarbejde og eksekvere alle vores produktioner, medieplaner og events. Hun ved alt om Recruitment Marketing, Employer Branding og videoproduktion og har ofte de gode idéer til vores kunder. Hun har ikke mindre end to uddannelser fra KEA og CBS inden for marketing og entreprenørskab samt mere end 7 års erfaring inden for startups.

Jasmina abonnerer på Aarstidernes måltidskasse og spiller basket i sin fritid, når hun ellers ikke hører krimi-podcasts.

Tag fat i Jasmina, hvis du skal løfte din rekruttering, søger inspiration til videoproduktion eller vil høre mere om, hvordan vi kan blive samarbejdspartnere.

CONTENT CREATOR, VISUAL ARTIST

Rune Pedersen

Rune er en prisvindende fotograf. Han har en Bachelor i Fine Arts fra Academy of Performing Arts i Prag. I ti år arbejdede han som billedtekniker og studiefotograf på Dagbladet Politiken. I dag er Rune en eftertragtet underviser i lys og Photoshop.

Rune er tidligere bokser, taxi-chauffør og postmand, og han er den stolte far til tre døtre. Han er ferm på et par rulleskøjter, og CrossFit holder ham stærk, hvilket er praktisk, når han skal slæbe alt sit fotografiske udstyr.
 
Rune har altid haft en legende tilgang til fotografiet. 
 
Legen holder lidenskaben i live.

video producer

Tautvyde Andersen

Tautvyde … Har du brug for hjælp til, hvordan man udtaler hendes navn?

Vores videoskaber Tautvyde [tautvide] er fra Litauen og som hun selv siger: “Hvis du kan lære dansk, er du faktisk i stand til at lære hvad som helst, også mit navn!”.

Tautvyde er en historiefortæller fra bunden af ​​sit hjerte. Hun er uddannet journalist fra Vilnius Universitet og Den Danske Medie og Journalisthøjskole i Århus og har vundet internationale priser for sine tv-historier og reportager. Tautvyde leder altid efter den følelsesmæssige kerne i billedet og er overbevist om, at alle har en historie, der er værd at fortælle.

Tautvyde elsker dokumentarfilm og billedkunst og er en del af en aktiv kvindekunstklub i København. Sammen med sin mand har hun to skolebørn, elsker basketball og at være aktiv. Tautvyde er en dedikeret løber, så giv hende en high5 næste gang i CPH-halvmaraton.

Tautvyde Andersen_Freelance videographer

Visual artist, content creator

Sofie-Amalie Møller Elskær

Sofie er uddannet designteknolog fra KEA og har specialiseret sig i konceptudvikling og visual storytelling. Hun er erfaren i Adobe Creative Cloud og forstår at oversætte analoge illustrationer til moderne grafisk content.

Sofie står for en bred vifte af kreative opgaver og har blandt andet været med til at udforme virksomhedens visuelle strategi. 

I sin fritid tager hun på kulturelle oplevelser og eksperimenterer med filmkunst, samt manuskript-skrivning.

Salg & marketing assistent

Vsevolod Balyka

Vsevolod eller “Seva” for alle os, som ikke mestrer ukrainsk endnu) er en sand mester i marketing struktur og data. Hans passion for struktur og tal, fik ham til at læse matematik på universitetet i Ukraine. Seva var dog ikke landet på den rigtige hylde og læser i dag International Marketing Management og har fuldstændig styr på marketing-disciplinerne.

Seva har kun  boet i Danmark i 4 år, men taler fyldende dansk og endda med Ranrusiansk dialekt. (Læs: Randers).

I fritiden spiller Seva fodbold og har et mål om at læse ikke mindre end 20 bøger årligt.

Salg & marketing assistent

Anne Sophie Frederiksen

Når Anne Sophie ikke sidder hos os, er hun at finde på CBS, hvor hun læser HA. Psyk.
Som hendes studie måske afspejler, deler Anne Sophie vores passion for HR & rekruttering. Anne Sophie er særligt god med ord, hvorfor hun tit er den der skriver tekster til vores content.
 
Og så har hun en drøm om at være selvstændig, så det er et match made in heaven. 

Anne Sophie har fødderne solidt plantet i jorden og holder af at tage en tur på landet, hvor hun stresser af ved at få hænderne i mulden eller ride på heste, når tiden tillader det. 

Bliv en del af teamet

Vi leder altid efter søde og skarpe kollegaer til vores team.

Se herunder om der er noget der passer til dig og vi ser frem til at høre fra dig.

Client Manager

Vi søger vi en kollega, som vil med på vores vækstrejse og tage vores forretning til nye højder. Vi søger en Client Manager, hvis primære opgave, kort fortalt bliver at sørge for vores fantastiske kunder.

Studentermedhjælper Salg og marketing (Besat)

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde med en bred pallette indenfor salg & marketing, hvor du med garanti kan prøve dine teorier fra studiet af i praksis.

Praktikant

Det rette match for os vil være en person med et stort drive, engagement og omstillingsparathed. Du skal brænde for den gode kommunikation, for det er i alt, hvad vi laver. 

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere?

VORES FANTASTISKE KREATIVE TEAM

De mange alsidige produktioner kræver skarpe øjne, kreative mindset og et talent for storytelling. Derfor har vi samlet et hold af kreative talenter, som alle har mange produktioner bag sig. Mon ikke de også har en god idé til din næste?

Thomas Mark Pedersen

Digital Marketing Konsulent

Jonas Henriksen

Videofotograf

Caroline Minor

Grafisk Designer

Trine Pihl Stanley

Videofotograf

Simone Ziegler

Web wizard

Tautvyde Andersen

Videographer

Jesper Christensen

Videographer

Caroline
Minor

Graphic Designer

Vi skaber Employer Brands,
man drømmer om at arbejde for

BESTYRELSEN

Henrik
Dyring

Bestyrelsesformand

Steen
Halbye

Bestyrelsesmedlem

Carsten
Kaag

Bestyrelsesmedlem

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side