SEEKNSPEAK

VI BRINGER DET BEDSTE FRA DIGITAL MARKETING IND I HR

SEEKNSPEAK er et digitalt HR mediebureau.

Vi er startet med en vision om at gøre formidling mellem virksomheder og kandidater endnu mere transparent. Vores services bygger på marketing og kommunikation i en rekrutterings- og Employer Branding kontekst. Vi udfordrer fastgroede, ineffektive processer og metoder og opfordrer til at gentænke rekruttering. Ved at bringe kommunikative og digitale evner ind i rekrutteringsprocessen hjælper vi virksomheder med at finde, friste og tiltrække de dygtigste kandidater.

Visuelle virkemidler er oftest omdrejningspunktet i vores ydelser, derfor arbejder vi med video, grafik, og billeder når vi fortæller historier for vores kunder. SEEKNSPEAK har eksisteret siden 2017 og har assisteret i over 300 rekrutteringer for en lang række danske og internationale virksomheder i alle størrelser, på tværs af brancher.

Lær os lidt bedre at kende

Vi er et lille dynamisk team bestående af meget forskellige profiler, som supplerer, motiverer og udfordrer hinanden super godt. Vi er kendt for at have nære relationer med vores kunder, måske fordi vi ser os selv mere som en samarbejdspartner end en leverandør. Vi arbejder effektivt, transparent og altid med det bedste resultat for øje. Det ses tydeligt i loyaliteten hos mange af vores kunder.

CEO

Camilla Fielsøe van Dijk

Camilla har mere end 20 års erfaring inden for forretningsudvikling og consulting. Som konsulent, leder og CEO har hun erfaring med Strategi, Recruitment Marketing og Employer Branding. Derfor er det oftest Camilla, du vil se holde foredrag og workshops, hvor hun deler ud af sin viden og værktøjer. Filosofien er altid walk-the-talk, og hjertet har de sidste fem år har banket for værdiskabelse i digitale ventures inden for rekruttering og innovation. Hun er uddannet i International Handel og Marketing og har en Executive MBA.

Privat er Camilla madmor i familien, som tæller mand og fire børn, når hun ellers ikke kaster sig over DIY-projekter.

Har du brug for sparring eller rådgivning til strategi, eksekvering, partnerskaber eller workshops, skal du kontakte Camilla.

Video Recruitment & Project Manager

Jasmina Viso

Jasmina er den fødte projektleder. Hun gør en dyd ud af, at tingene kører på skinner. Derfor har hun altid det store overblik og styr på alle detaljer. Jasmina har været med helt fra starten af vores rejse og står til dagligt for at planlægge, udarbejde og eksekvere alle vores produktioner, medieplaner og events. Hun ved alt om Recruitment Marketing, Employer Branding og videoproduktion og har ofte de gode idéer til vores kunder.
Hun har ikke mindre end to uddannelser fra KEA og CBS inden for marketing og entreprenørskab samt mere end 7 års erfaring inden for startups.

Jasmina abonnerer på Aarstidernes måltidskasse og spiller basket i sin fritid, når hun ellers ikke hører krimi-podcasts.

Tag fat i Jasmina, hvis du skal løfte din rekruttering, søger inspiration til videoproduktion eller vil høre mere om, hvordan vi kan blive samarbejdspartnere.

Marketing & communication manager

Maria Ohm

Maria sørger for, at vores kommunikation altid er strømlinet og knivskarp. Hun tror på, at kvalitetsindhold er vejen frem. Derfor jagter hun de gode cases og historier, som kan inspirere endnu flere virksomheder. Maria står også for vores marketing – lige fra hjemmeside og SEO til sociale medier. Hun har et helt særligt talent for IT og tekniske opsætninger og kan lynhurtigt fremtrylle løsninger og set-ups, til gavn for både os og vores kunder.

Maria har en kandidat i Kommunikation og Virksomhedsstudier fra RUC og været en del af SEEKNSPEAKs rejse siden 2018, hvor hun imponerede os med sin videoansøgning. Siden hen har hun fortsat imponeret os med sin kreative tankegang og hurtigt eksekverende produktioner.

Maria nyder gerne en god fyraftensbajer, men spiser kun planter, så hun kan få mest muligt ud af sin crossfit-træning.

Kontakt Maria, hvis du har et ærinde inden for PR, kommunikation eller søger en kreativ vinkel på, hvordan du skal fortælle den gode historie.

VORES FANTASTISKE FREELANCERE

De mange alsidige produktioner kræver skarpe øjne, kreative mindset og et talent for storytelling. Derfor har vi samlet et hold af dygtige og trofaste freelancere, som alle har mange produktioner bag sig. Mon ikke de også har en god idé til din næste?

Tautvyde Andersen

Videographer

Jesper Christensen

Videographer

Caroline
Minor

Graphic Designer

Tautvyde Andersen

Videographer

Jesper Christensen

Videographer

Caroline
Minor

Graphic Designer

Vi skaber Employer Brands,
man drømmer om at arbejde for

BESTYRELSEN

Henrik
Dyring

Bestyrelsesformand

Steen
Halbye

Bestyrelsesmedlem

Carsten
Kaag

Bestyrelsesmedlem

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side