SEEKNSPEAK

VI BRINGER DET BEDSTE FRA DIGITAL MARKETING IND I HR

SEEKNSPEAK er et digitalt HR mediebureau.

Vi er startet med en vision om at gøre formidling mellem virksomheder og kandidater endnu mere transparent. Vores services bygger på marketing og kommunikation i en rekrutterings- og Employer Branding kontekst. Vi udfordrer fastgroede, ineffektive processer og metoder og opfordrer til at gentænke rekruttering. Ved at bringe kommunikative og digitale evner ind i rekrutteringsprocessen hjælper vi virksomheder med at finde, friste og tiltrække de dygtigste kandidater.

Visuelle virkemidler er oftest omdrejningspunktet i vores ydelser, derfor arbejder vi med video, grafik, og billeder når vi fortæller historier for vores kunder. SEEKNSPEAK har eksisteret siden 2017 og har assisteret i over 300 rekrutteringer for en lang række danske og internationale virksomheder i alle størrelser, på tværs af brancher.

Lær os lidt bedre at kende

Vi er et lille dynamisk team bestående af meget forskellige profiler, som supplerer, motiverer og udfordrer hinanden super godt. Vi er kendt for at have nære relationer med vores kunder, måske fordi vi ser os selv mere som en samarbejdspartner end en leverandør. Vi arbejder effektivt, transparent og altid med det bedste resultat for øje. Det ses tydeligt i loyaliteten hos mange af vores kunder.

CEO

Partner

Camilla Fielsøe van Dijk

Camilla har mere end 20 års erfaring inden for forretningsudvikling og consulting. Som konsulent, leder og CEO har hun erfaring med Strategi, Recruitment Marketing og Employer Branding. Derfor er det oftest Camilla, du vil se holde foredrag og workshops, hvor hun deler ud af sin viden og værktøjer. Filosofien er altid walk-the-talk, og hjertet har de sidste fem år har banket for værdiskabelse i digitale ventures inden for rekruttering og innovation. Hun er uddannet i International Handel og Marketing og har en Executive MBA.

Privat er Camilla madmor i familien, som tæller mand og fire børn, når hun ellers ikke kaster sig over DIY-projekter.

Har du brug for sparring eller rådgivning til strategi, eksekvering, partnerskaber eller workshops, skal du kontakte Camilla.

Producer & operations manager

Partner

Jasmina Viso

Jasmina er den fødte projektleder. Hun gør en dyd ud af, at tingene kører på skinner. Derfor har hun altid det store overblik og styr på alle detaljer. Jasmina har været med helt fra starten af vores rejse og står til dagligt for at planlægge, udarbejde og eksekvere alle vores produktioner, medieplaner og events. Hun ved alt om Recruitment Marketing, Employer Branding og videoproduktion og har ofte de gode idéer til vores kunder.
Hun har ikke mindre end to uddannelser fra KEA og CBS inden for marketing og entreprenørskab samt mere end 7 års erfaring inden for startups.

Jasmina abonnerer på Aarstidernes måltidskasse og spiller basket i sin fritid, når hun ellers ikke hører krimi-podcasts.

Tag fat i Jasmina, hvis du skal løfte din rekruttering, søger inspiration til videoproduktion eller vil høre mere om, hvordan vi kan blive samarbejdspartnere.

Content creator, visual artist

Rune Pedersen

Rune er en prisvindende fotograf. Han har en Bachelor i Fine Arts fra
Academy of Performing Arts i Prag. I ti år arbejde han som billedtekniker og
studiefotograf på Dagbladet Politiken. I dag er Rune en eftertragtet underviser
i lys og Photoshop.

Rune er tidligere bokser, taxi-chauffør og postmand, og han er den
stolte far til tre døtre. Han er ferm på et par rulleskøjter, og CrossFit
holder ham stærk, hvilket er praktisk, når han skal slæbe alt sit fotografiske
udstyr.

Rune har altid haft en legende tilgang til fotografiet. 

Legen holder lidenskaben i live.

content creator assistant

Simone Ziegler

Simone er vores nyuddannede multimediedesigner. Hun startede som praktikant hos Seeknspeak og er nu blevet en del af den faste stab, hvor hendes fokus ligger på det visuelle og kreative. 

Hendes primære områder er Seeknspeaks hjemmeside og det interne So-Me content.

Privat finder du hende på en gård i Roskilde sammen med familien, hvor hun får koblet af ved at fotografere.   

Ved siden af arbejdet, har Simone været ude og rejse i store dele af Asien og Australien. Her har hun mødt forskellige kulturer og mennesker. Der er ikke et tidspunkt, hvor hun ikke har den næste rejse planlagt. 

 

VORES FANTASTISKE KREATIVE TEAM

De mange alsidige produktioner kræver skarpe øjne, kreative mindset og et talent for storytelling. Derfor har vi samlet et hold af kreative talenter, som alle har mange produktioner bag sig. Mon ikke de også har en god idé til din næste?

Tautvyde Andersen

Videofotograf

Thomas Mark Pedersen

Digital Marketing Konsulent

Jonas Henriksen

Videofotograf

Trine Pihl Stanley

Videofotograf

Caroline Minor

Grafisk Designer

Caroline
Minor

Graphic Designer

Tautvyde Andersen

Videographer

Jesper Christensen

Videographer

Caroline
Minor

Graphic Designer

Vi skaber Employer Brands,
man drømmer om at arbejde for

BESTYRELSEN

Henrik
Dyring

Bestyrelsesformand

Steen
Halbye

Bestyrelsesmedlem

Carsten
Kaag

Bestyrelsesmedlem

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side