HK: OPNÅEDE VILDE RESULTATER MED REKRUITMENT MARKETING

For hvad gør man egentlig, når man vil tiltrække en højt kvalificeret digitaliserings- og udviklingschef med politisk tæft, en fundamental forståelse for arbejdet i en moderne, landsdækkende organisation og sublime samarbejdsevner? 
Kandidater videoscreening HK
Man kunne skrive et traditionelt stillingsopslag til en moderne stilling og læne sig tilbage. HK tiltrak kvalificerede kandidater med recruitment marketing og video og fandt de rette kandidater.
HK havde dog en klar ambition om at tiltrække de bedste kandidater til at varetage det vigtige arbejde med organisationens digitale transformation. Og de ville være sikre på, at bunken af ansøgninger bugnede med digitale profiler med kompetence og mod på de udfordringer, der kræves, når man fra en central position i organisationen på daglig basis skal skabe mening og merværdi for alle 240.000 medlemmer.
“Fra første kontakt med SEEKNSPEAK var vi i trygge hænder. Efter første møde blev der hurtigt igangsat en plan for optagelse. SEEKNSPEAK var gode til at fornemme det, vi gerne ville fortælle, og fik utroligt hurtigt produceret en video, der havde det udtryk, vi gerne ville have. Det er bestemt ikke sidste gang, vi rekrutterer ved hjælp af video.”
Hanne Anthony, HR-konsulent hos HK
HK valgte at indlede et eksternt samarbejde og besluttede tidligt i processen at bruge video i rekrutteringen og i screening af kandidaterne. Her kom vi ind i billedet og stod for at tiltrække og friste de rette kandidater ved hjælp af recruitment marketing samt facilitering af videoscreening, mens et search and select-bureau stod for udvælgelsen.
Vi assisterede HK med at formidle både stillingens ansvar, værdi og kulturen i HK. For at opnå det bedste resultat var det vigtigt, at vi forstod HK-ledelsens specifikke behov for at skabe en digital transformation, der skal bringe deres medlemmer sikkert ind i det ny årti. Derfor satte vi os tidligt i processen ind i HKs digitale visioner og ønske til profil. Det perfekte match skulle blandt andet implementere og være med til at eksekvere en ny digital strategi for hele organisationen. Og samtidigt ledte HK efter en kandidat med karisma og flair for alle aspekter af organisationsarbejdet på tværs af både teams, fag og geografi.

HK tiltrak relevante kandidater

Det var altså vigtigt for HK, at den rette kandidat ikke bare havde CV’et i orden – personlighed, interesse og indstilling skulle også passe til arbejdet med medlemmernes virkelighed og ledelsen af et team af dygtige, kreative medarbejdere.

 

Derfor supplerede HK ansøgningsprocessen med videoscreening. Efter kort tid begyndte de første gode kandidater at henvende sig. Og vi overdriver ikke, når vi siger, at resultaterne taler for sig selv.

Eksponeringer
0
Klik til jobopslaget
0

LÆS OGSÅ:

SITEIMPROVE

Rekruttering af 15 softwareudviklere på de sociale medier

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG MED EN STRATEGI?

Vi kan også hjælpe dig med en skræddersyet strategi, som kan få dig i mål med din rekruttering. Har du en specifik rekruttering, som du kan bruge nye øjne på, eller ønsker du overordnet sparring, så hører vi gerne fra dig. 

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side