Employer
Branding

Employer
Branding

Skab brandet, folk vil arbejde for

Employer Branding er det strategiske arbejde med at påvirke din virksomheds omdømme og popularitet.

Og det starter med jeres “why”, raison d’être, eller eksistensberettigelse som skal være tydeligt, hvis du ønsker et stærkt Employer Brand. Medarbejdere i dag er purpose-drevet og søger, at deres arbejde er mere end blot et arbejde. Derfor skal du arbejde aktivt og strategisk med Employer Brandet. Hvis din virksomhed skal fremstå som en attraktiv arbejdsplads gælder det om at aktivere alle platforme og kanaler. Vi kan hjælpe dig med at skabe en ensartet og troværdig fortælling om din virksomhed. Vi kan gøre fortællingen autentisk og levende med billeder af lokationer og medarbejdere. Vi kan iscenesætte værdier og differentiere jer fra konkurrenterne. Og vi kan sørge for, at du når ud til jeres interessenter, skaber de langvarige relationer, gør medarbejdere til ambassadører, så kvalificerede medarbejdere vil arbejde for lige præcis din virksomhed.

Vi gør jeres Employer Brand levende.

Tiltræk og fasthold de dygtigste kandidater

Opbyg awareness og skab brandet, der tiltrækker de dygtigste kandidater på arbejdsmarkedet. Få jeres vision, værdier og mål i spil og inkluder jeres tidligere, nuværende og potentielle medarbejdere i fortællingen.

Tiltræk og fasthold de dygtigste kandidater med Employer Branding
Reducer rekrutteringsomkostninger med Employer Branding

Reducer rekrutterings-omkostninger

Når man investerer i sit Employer Brand, vil udbyttet være, at I bedre kan fastholde eksisterende medarbejdere og samtidig tiltrækker de dygtigste kandidater, som har en stærk motivation for at arbejde hos netop jer. Det betyder, at I kan flytte en del af jeres ad hoc rekrutteringer til mere plug and play løsninger, fordi I allerede har en pulje af relevante kandidater at trække på. Det øger ikke blot effektiviteten. Det forbedrer også jeres ROI og kvaliteten af jeres rekrutteringer.

Øg medarbejder-engagement

Den mest autentiske og stærke fortælling om din virksomhed kommer ikke fra toppen. Den kommer fra medarbejderne. Og når potentielle kandidater kigger efter nyt job, er medarbejderhistorier én af de faktorer, der vægter højest. Inkluder derfor jeres medarbejdere. Lad dem få en stemme i jeres virksomhed. Til gengæld vil deres motivation for at nå virksomhedens mål forøges. Med et stærkt Employer Brand vil I skabe ambassadører for livet.

Øg medarbejder-engagement med Employer Branding

Sådan styrker vi dit Employer Brand

UDVIKLING AF STRATEGI

Vi identificerer jeres kernebudskaber og skaber jeres autentiske kernefortælling baseret på jeres kultur, medarbejdere og værdier.

PROJEKTLEDELSE

Vi vil selvfølgelig gerne gøre det så nemt for jer som muligt at styrke jeres Employer Branding. Derfor tager vi os af alt koordinering og planlægning.

CONTENT PRODUKTION

Vi skaber indholdet, der styrker jeres position som en  attraktiv arbejdsplads.

Foredrag og workshop

Vi deler glædeligt ud af vores viden og erfaring inden for Employer Branding og rekruttering gennem foredrag og workshops.

Kickstart din Employer Branding med video

Væk dit Employer Brand til live

Kom i gang med video
kr 205.000 (Fra)
 • 1 Employer Branding video
 • 2 Rekrutteringsvideoer
 • 2 Medarbejdertestimonials
 • Projektledelse

Employer Branding på abonnement

En ting er sikker: Det kræver en dedikeret indsats at skabe og styrke et Employer Brand. Uanset hvad dit behov er, står vi til rådighed. Måske du har ressourcerne til selv at løfte opgaven, men har brug for en sparringspartner? Du har måske strategien og ideerne på plads, men det kan være svært at få tid til at eksekvere på det? Eller måske du har brug for, at nogle klarer det hele for dig?

Vi tilbyder vores services som en abonnementsløsning skræddersyet til dine behov. Fordi det er fleksibelt, agilt og simpelt. Netop som vi selv også er. 

Er du i tvivl om, hvor du passer ind? Book et møde med os, så tager vi en uforpligtende snak, om hvilke indsatser der vil styrke din virksomheds position som attraktiv arbejdsplads.

Sparring & Rådgivning

Indeholder
 • Udvikling af strategi
 • Content map
 • Dedikeret support

Eksekvering

Indeholder
 • Udvikling af strategi
 • Content map
 • Dedikeret sparring
 • Medieplan & Annoncering

Den fulde pakke

Indeholder
 • Udvikling af strategi
 • Content map
 • Dedikeret support
 • Medieplan & Annoncering
 • Produktion af content
Camilla_van_Dijk: Styrk din rekrutteringsstrategi

Vi er klar til at styrke din Employer Branding! Er du?

Se flere Employer Branding film

Rethink.Recruit.

Rethink.
Recruit.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side