REKRUTTERING

REKRUTTERING

Digital rekruttering: Find, tiltræk og screen dine kandidater effektivt

De dygtigste medarbejdere er ikke nødvendigvis jobsøgende. Begræns dig derfor ikke til et jobsopslag på en generisk jobplatform. Udnyt mulighederne med en digital rekruttering.

Nå ud til potentielle kandidater, der hvor de er, med en innovativ medieplan på SoMe. Fang deres opmærksomhed med video, der sikrer dig et kvalificeret felt af ansøgere, som har spejlet sig i din virksomhed.
Effektiviser tilmed din rekrutteringsproces med videoscreening, så du kan bruge dine ressourcer på andet end at læse generiske CV og ansøgninger igennem, samtidig med at du sikrer at få kaldt de helt rette til personlig samtale.

Nå kandidaterne

Fordi de dygtigste kandidater ikke nødvendigvis er ledige eller jobsøgende, kræver det, at vi aktivt finder frem til dem. Her er det optimalt at bruge de sociale kanaler. Ved at øge din eksponering højner du chancerne for, at de helt rette ser dit jobsopslag.

BEDRE MATCH

Når du giver kandidaterne en chance for at opleve din virksomhed, vil det øge mulighederne for et langt bedre match mellem kandidat, job og virksomhed. Det vil ikke bare skaffe dig de rette kandidater, men også effektivisere din rekrutteringsproces.

Reducér time-to-hire

Med en digital rekrutterings- og screeningsproces øger du ikke bare kvaliteten, men reducerer samtidig tidsforbruget med minimum 50%. Det er tid, som du istedet kan bruge på andre strategiske opgaver.
Camilla_van_Dijk: Styrk din rekrutteringsstrategi

Vi er klar til at skaffe dig kvalificerede kandidater

Kontakt mig endelig, hvis du ønsker en uforpligtende snak om, hvordan vi kan effektivisere din digitale rekruttering.

Rekrutter og screen

Tiltræk kandidater og øg samtidig dit brandkendskab med video på SoMe. Giv kandidaterne et indblik i din virksomheds virkelighed, og få et kvalificeret ansøgerfelt med motivation for at arbejde for netop dig.
Har du brug for at få skrevet et fængende jobopslag? Det har vi flere års erfaring med, og vi hjælper også gerne med at indrykke dine jobannoncer de helt rette steder.
Mød flere af dine kandidater på video, og frigør dine ressourcer fra prescreening.
Med videoscreening stiller du dine kandidater 2-3 spørgsmål, som de skal besvare med max 60 sekunders videoer. Du får indblik i deres personlighed, faglighed og motivation, hvilket gør dig i stand til at træffe et kvalificeret valg om, hvem du ønsker at se til den personlige samtale.
Din direkte adgang til at møde kandidater på video. Her opretter kandidater et videoCV og italesætter deres kompentencer, personlighed og motivation, så du kan møde dem – helt uden at møde dem fysisk. 

Få dine top-performende medarbejdere på formel og rekrutter derefter. Med en praice adfærdsprofil får du konkret analyserbar data på soft skills som adfærdsmønstre og personlighed, så du kan screene dine kandidater effektivt og sikre succesfulde rekrutteringer.

facebook "Lediga job"

Har jeres virksomhedsside mere end 2.000 følgere? Med dette plugin til facebook får du egen personlig karriereside direkte på facebook, så dine følgere altid kan se, hvilke stillinger I har åbne. Kontakt os for at høre mere.

SE andre digitale rekrutteringer

Rethink.Recruit.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side