SEARCH & SELECTION

SEARCH & SELECTION

VI GØR DET UMULIGE MULIGT

Udfordringen ved rekruttering i dag er, at det er jobsøgers markedet og virksomheder mere eller mindre kommunikerer de samme værdier på nøjagtig samme måde. Det gør det svært for kandidater at differentiere jobtilbud fra hinanden og dermed umuligt at besætte ledige stillinger.

 

Hos os gør vi matchet mellem virksomhed og kandidater muligt ved at positionere og iscenesætte din virksomhed attraktivt, hvilket gør det nemmere for kandidater at vælge netop din virksomhed, som deres næste arbejdsplads.

DERFOR VIRKER VORES METODE

Uanset din virksomheds størrelse og branche, kan vi aktivere dit Employer Brand gennem iscenesættelse – også i Search & Selection processen. Vi kommunikerer og følger op på en yderst personlig og engagerende måde med video og andre visuelle virkemidler, som relevante kandidater ikke kan stå for. De bliver engagerede. De bliver nysgerrige.
Og sådan starter dialogen med dine fremtidige medarbejdere. 
For at fange relevante kandidaters interesse, skal din virksomhed skille sig ud. Med udgangspunkt i en behovsafdækning definerer vi jeres unikke medarbejderværditilbud, der differentierer og positionerer jer fra konkurrenterne, og giver kandidater et bedre afsæt for at vælge netop jer som arbejdsplads.
Image og ry kommer altså før interesse og handling fra kandidater. Gennem autentisk og visuel kommunikation sikrer vi dine budskabers gennemslagskraft og bidrager til et stærkt omdømme af jer som arbejdsplads. Vi bruger video til at skabe transparens og engagement under hele processen.
Kandidater har et væld af informationskilder, hvilket forlænger kandidatrejsen betragteligt. Den halverer vi med en personaliseret og sammenhængende kommunikation både overfor kandidaten og på alle jeres kanaler. Det skaber synergi med dit Employer Brand og tiltrækker effektivt et motiveret ansøgerfelt med en forkortet ansættelsestid der samtidig opbygger kandidatrelationer til fremtidige rekrutteringsbehov.

96% korrekt match med TALENTFOKUS

Udvalgte kandidater screenes pba. udvalgte kriterier samt TT38 talenttesten, der giver indblik i kandidaters faglige præferencer, personlighed og talentprofil, så du har de bedste forudsætninger for at vurdere, hvem der bedst passer til rollen, bedst kan udvikle din forretning og vice versa. Vi har stor succes med at matche og tilbyder naturligvis tilfredshedsgaranti.

DU VÆLGER IKKE TALENT TALENT VÆLGER DIG

Derfor skal dit medarbejderværditilbud skille sig ud og kandidatoplevelsen være personlig i search-arbejdet. Vi bruger video til at præsentere virksomhed og job på individniveau, som kandidater ikke kan stå for. 

VI MATCHER PÅ TALENT
OG KULTURFIT

Vi bruger TT38 testen til at kortlægge kandidaters unikke talenter og udviklingspotentialer mod en eksisterende succesprofil eller ønskede kriterier. Metoden sikrer, at kandidaten ikke kun passer på papiret, men også i virkeligheden.

Du FÅr MERE KVALITET OG KORTERE time-to-hire

Med en engagerende search & selectionproces øger vi kvaliteten i kandidatfeltet, og reducerer samtidig tidsforbruget med minimum 50%. Tid, som du kan bruge på andre opgaver, som fx en grundigere onboarding af din nye medarbejder.

VORES PROCES TIL FORDEL FOR DIG

Vi er specialister i at lave effektive tiltrækningsstrategier og segmenteret search, baseret på stærke kernebudskaber og autentisk storytelling. Vores proces får os hurtigt i mål – og endda til en konkurrencedygtig pris. Så lad os tage hånd om processen fra start til slut – hvor meget du vil involveres, er op til dig.

 

 

 

SEEKNSPEAKS professionalisme, effektivitet og opmærksomhed på detaljer var tydelig gennem hele rekrutteringsprocessen. De gik langt ud over det forventede for at forstå både vores og kandidaters behov og præferencer, hvilket sikrede et stærkt match og at vi nåede vores mål.”

Dennis Forchammer, Bestyrelsesmedlem HOVE A/S

SKAL VI HJÆLPE MED AT FINDE DIN NÆSTE MEDARBEJDER?

Ræk ud og lad os tage en snak om mulighederne.

CEO & PARTNER 

CAMILLA FIELSØE VAN DIJK 

 

UDVALGTE REFERENCER

LÆS OGSÅ

Rethink.Recruit.

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side