Restaurant Mission: Nomineret til Best Nordic Recruitment Video 2018

Byd på dig selv - det er god Employer Branding

Mission rekrutteringsvideo: I den nordlige ende af The Standard åbnede Claus Meyer Holding en ny restaurant under navnet ”Mission”. Naturligvis skulle holdet være plads inden restauranten åbnede – tjenere, bartendere og værtinder. Men hvordan sælger man en restaurant, der endnu ikke findes?
 


Med udgangspunkt i det autentiske

Restaurant Mission ønskede at bringe noget nyt til København. Det skulle være ligesom at komme hjem. En restaurant, hvor maden serveres family-style og deles af hele bordet, og hvor stemningen er tilbagelænet og sjov. Et sted, hvor der er fokus på det familiære og det uhøjtidelige.
 
De skal de ansatte selvfølgelig kunne mestre i udførelsen af deres arbejde. Men for at kunne levere det, handler det også om, at det er en stemning og følelse, de ansatte selv skal opleve. Det var derfor vigtigt, at Missions rekrutteringsvideo var så autentisk, at det ville tiltrække de helt rigtige kandidater, der kunne blive en del af familien.
 
Formålet med Mission rekrutteringsvideo var derfor, at den skulle skabe en ligeså uhøjtidelig stemning, som gæsterne skal føle i restauranten. Det var altså den helt rigtige stemning, der skulle fanges.
 
Chefkokken Alex valgte at byde på sig selv. Stå frem og fortælle om sine visioner for stedet.

Mand over bord

Det bliver ikke meget mere autentisk, end når man byder på sig selv. Der blev derfor også filmet de autentiske omgivelser.

Vi måtte til vands – filmede restauranten fra vandsiden – og Alex sprang i vandet.
Til medieplanen havde vi derfor også materiale, som var velegnet til at bruge til Instagram Stories. Her annoncerer man på Instagram med en kort video, som ligger i topbåndet på Instagram. Responsen var fantastisk – engagementet stort og klikpriserne utroligt lave.

Skal vi også hjælpe dig med en strategi?

Vi kan også hjælpe dig med en skræddersyet strategi, som kan få dig i mål med din rekruttering. Har du en specifik rekruttering, som du kan bruge nye øjne på, eller ønsker du overordnet sparring, så hører vi gerne fra dig. 

RESTAURANT SILO

Helt enkel, men effektfuld rekrutteringsvideo

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side