Rekrutterings
strategi

Nå dine rekrutteringsmål med en langsigtet rekrutteringsstrategi

En rekrutteringsstrategi er nødvendig, fordi det ikke længere er nok at skrive et velformuleret jobsopslag, hvis man ønsker at rekruttere de dygtigste kandidater på arbejdsmarkedet. Der er nemlig kamp om dem og de er blevet langt mere kræsne i forhold til, hvor de gerne vil arbejde.

Så det kræver en aktiv indsats fra din side at rekruttere og fastholde de dygtigste medarbejdere. Du skal have en effektiv rekrutteringsstrategi. Du skal sørge for at være konstant top-of-mind og skabe content, der får potentielle kandidater til at interagere med din virksomhed. Det kræver indsigt, data og erfaring. Du skal forstå din målgruppe, og du skal være til stede på de kanaler, hvor de er.

Lykkedes det, er der meget at hente.

Tiltræk kandidater

Opbyg awareness og skab brandet, der tiltrækker de dygtigste kandidater på arbejdsmarkedet. Få samtidig unik indsigt i kandidatadfærd, der gør det muligt for dig at prioritere og målrette din indsats. 

Skab ambassadører

Skab Employer Brandet, der ikke blot tiltrækker de bedste kandidater, men som også får dine medarbejdere til at blive. Det har en målbar positiv effekt på top- og bundlinjen.

Reducer churn

Reducer
churn

Opbyg løbende en pipeline af kvalificerede kandidater der ønsker om at arbejde for din virksomhed. Det øger ikke blot effektiviteten af din rekruttering, men også kvaliteten af ansættelser og forbedrer dermed ROI.

PEOPLE AQUISITION

Tiltræk kandidater og øg samtidig kendskabet til jeres brand. Recruitment Marketing handler om at forstå og løbende interagere med ens målgrupper. Vi arbejder strategisk med at finde, tiltrække og engagere kandidater for jeres virksomhed gennem aktiviteter, som du kender dem fra marketing.

Man kan ikke sige recruitment marketing uden også at forholde sig til employer branding. Dgår hånd i hånd og understøtter hinandens formål. Læs mere her, om hvordan vi arbejder med aktivering af Employer Brands.

Struktur og ensartethed kan være altafgørende for kendskabet til dit brand. Derfor er en visuel identitet essentiel. Vi designer bl.a. karrieresider og visuelle identiteter på SoMe eller trykt materiale, til når du fx skal på messer, afholde workshop eller lignende.

Vi har altid fingeren på pulsen inden for alt, hvad der vedrører digital rekruttering. Det gælder både Employer Branding, Recruitment Marketing, videorekruttering, content produktion og generel adfærd på SoMe. Og vi er mere end glade for at dele ud af vores viden og erfaring.

Vi sørger for at holde din målgruppes engagementet i live på facebook, LinkedIn og Instagram med løbende opslag, monitoring og optimering af dine kampagner, så du er sikret den ønskede trafik, acquisition og konvertering.

Camilla_van_Dijk: Styrk din rekrutteringsstrategi

Vi er klar til at hjælpe med at styrke din rekrutteringsstrategi!

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi mest effektivt kan styrke netop din rekrutteringsstrategi, så du kommer sikkert i mål med dine rekrutteringer.

Rethink.Recruit.

Rethink.
Recruit.

Få inspiration til din rekrutteringsstrategi

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side