Rekruttering uden Cv og ansøgning

rekruttering uden cv og ansøgning

+20% performancestigning +20% højere retention +50% Tidsbesparelse +100% bedre kandidatudvalg

+20% 
performancestigning
+20% 
højere retention
+50% 
Tidsbesparelse
+100% 
bedre kandidatudvalg

Rekrutter effektivt med automatiseret prescreening uden brug af CV, ansøgning og personlige, fysiske interviews og oplev større træfsikkerhed.

Adfærden på dine top performende medarbejdere danner automatisk grundlag for et jobmatch på hele dit ansøgerfelt. Med en 10 minutters indsats fra ansøgeren danner vi en 360º adfærdsprofil og matcher den med dine bedste medarbejdere. Alt indsamling og pre-screening er fuldautomatiseret, men du får selvfølgelig lov til at kigge med. De bedste kandidater inviteres til videoscreening.

Lær flere kandidater at kende med videoscreening, og få indblik i personlighed, faglighed og motivation. Du stiller spørgsmålene, og dine kandidater optager deres svar på video. Det er ikke bare effektivt, du giver også dig selv et langt bedre udgangspunkt for at spotte talenterne.

1

Prædiktiv model på den gode medarbejder

Med vores datadrevede adfærdsplatform identificeres DNA’et på den gode medarbejder, hvorfra der laves en prædiktiv model til en automatiseret pre-screeening.

2

PRAICE profil af kandidater

Kandidaterne søger job ved at oprette en Praice profil (10 minutter). Med udgangspunkt i DNA’et, kan du nu nemmere og hurtigere genkende og udvælge de mest relevante kandidater.

3

Topkandidater inviteres til videoscreening

Denne shortliste af gode kandidater inviteres herefter til videoscreening, hvor de kort besvarer 2-5 spørgsmål på video (2-3 minutters varighed).

4

Ansæt effektivt

Brug dataen til at udvælge de mest egnede kandidater, og videoscreeningbesvarelserne til at afdække deres personlighed og motivation.
Nu har du et langt bedre grundlag for vurdering af, hvem der kan tilbydes ansættelse direkte eller evt. Inviteres til samtale, hvis der er behov for det.

Løsningen kan let integreres med de fleste ATS-systemer via API.

ILLUM ansatte 60 medarbejdere uden at møde én eneste

“Ved at rekruttere i den her kombination af PRAICE adfærdstræk og seeknspeak VIDEOSCREENING, der får man mulighed for at afdække kandidatens personlige egenskaber. (...) det gør man på meget kortere tid, end hvad man ville gøre, hvis man lavede traditionelle interviews og CV-screeninger. Og det betyder simpelthen bare, at man kan se flere kandidater an. Og jo større udvalg af kandidater, jo større er sandsynligheden for, at du vælger den rigtige forudsat, at du har sat nogle objektive kriterier op at vælge ud fra.”
Frigjorte ressourcer bruges i onboardingen - effektiv rekruttering uden CV og ansøgning
Claus Moll
HR Chef | Illum

KAMPAGNEPRIS

Alt du har brug for til din digitale rekruttering
kr 3.950 fra pr. måned
  • VIDEOSCREENING
  • PRAICE
  • Fri rådgivning og support
  • Kort bindingsperiode (3 mdr.)
  • fra kr. 7.500,- for opstart & onboarding

Kontakt os for at komme i gang

Thomas Tomaszewski
Camilla Fielsøe van Dijk

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side