TEAMET

Vi arbejder med forskelligartede projekter, hvor kompleksiteten varierer. Derfor er vi et dynamisk team af  forskellige profiler som supplerer, motiverer og udfordrer hinanden, for at vi kan udfordre dig. 

Vi er kendt for vores nære relationer med vores kunder, fordi vi ser os selv som en samarbejdspartner frem for en leverandør. Med os ved din side kan du forvente, at vi arbejder effektivt, transparent og altid med det bedste resultat for øje. Og teamet tilpasser vi naturligvis efter opgavens behov. 

CEO, Partner

Camilla Fielsøe van Dijk

Camilla har mere end 20 års erfaring inden for forretningsudvikling og consulting. Som konsulent, leder og CEO har hun erfaring med strategi, Recruitment Marketing og Employer Branding. Derfor er det oftest Camilla, du holder foredrag og workshops, hvor hun deler ud af sin viden og værktøjer. Filosofien er altid walk-the-talk, og hjertet har de sidste fem år banket for værdiskabelse i digitale ventures med  rekruttering og innovation som kernen.
 
Hun er uddannet i International Handel og Marketing og har en Executive MBA. I privaten er Camilla madmor i familien, som tæller mand og fire børn, når hun ellers ikke kaster sig over DIY-projekter og et godt glas hvidvin.

Har du brug for sparring eller rådgivning til strategi, eksekvering, partnerskaber eller workshops, skal du kontakte Camilla.

Producer & operations manager, Partner

Jasmina Viso

Jasmina er teamets projektleder. Med det store overblik og styr på alle detaljer, gør hun en dyd ud af, at projekterne kører på skinner. Jasmina har været med helt fra starten af SEEKNSPEAKs rejse og står til dagligt for at planlægge, udarbejde og eksekvere alle vores projekter og produktioner som tæller mere end 500 af slagsen igennem årene.

Hun ved alt om Recruitment Marketing, Employer Branding og videoproduktion og har ofte de kreative idéer til vores kunder. Hun har ikke mindre end to uddannelser fra KEA og CBS inden for kommunikation, marketing og entreprenørskab samt mere end 10 års erfaring inden for startups.

I privaten dyrker Jasmina triatlon i krimipodcasts, lydbøger om selvudvikling og ledelse og alt om populærkultur. 

video producer

Tautvyde Andersen

Tautvyde … Har du brug for hjælp til, hvordan man udtaler hendes navn? Vores videoskaber Tautvyde [tautvide] er fra Litauen og som hun selv siger: “Hvis du kan lære dansk, er du faktisk i stand til at lære hvad som helst, også mit navn!”.

Tautvyde er en historiefortæller fra bunden af sit hjerte. Hun er uddannet journalist fra Vilnius Universitet og Den Danske Medie og Journalisthøjskole i Århus og har vundet internationale priser for sine tv-historier og reportager. Tautvyde leder altid efter den følelsesmæssige kerne i billedet og er overbevist om, at alle har en historie, der er værd at fortælle.
Tautvyde elsker dokumentarfilm og billedkunst og er en del af en aktiv kvindekunstklub i København.

Sammen med sin mand har hun to skolebørn, elsker basketball og at være aktiv. Tautvyde er en dedikeret løber, så giv hende en high5 næste gang i CPH-halvmaraton.
Tautvyde Andersen_Freelance videographer

Visual artist, content creator

Sofie-Amalie Møller Elskær

Sofie er uddannet designteknolog fra KEA og har specialiseret sig i konceptudvikling og visual storytelling. Hun er erfaren i Adobe Creative Cloud og forstår at oversætte analoge illustrationer til moderne grafisk content. Hendes idéer er som majskorn, hendes nysgerrighed er som smør. Tilsæt varme til de to, og du får en kreativ popcornmaskine af idéer og visuelle produkter.
 
Sofie står for en bred vifte af vores kreative opgaver og har blandt andet været med til at udforme virksomhedens visuelle strategi og overblikket her på siden. 
 
I sin fritid tager hun på kulturelle oplevelser med sin familie, eksperimenterer med filmkunst og manuskriptskrivning og så forsøger hun at kanalisere sin indre David Bowie gennem sang og guitarspil. 

Salg & marketing assistent

Anne Sophie Frederiksen

Når Anne Sophie ikke sidder hos os, er hun at finde på CBS, hvor hun læser HA. Psyk. Som hendes studie måske afspejler, deler Anne Sophie vores passion for HR & rekruttering. Anne Sophie er særligt god med ord, som du oftest kan læse i vores content og insigths.

Og så har hun en drøm om at være selvstændig – et match made in heaven, hvis du spørger os. 

Anne Sophie har fødderne solidt plantet i jorden og holder af at tage en tur på landet, hvor hun stresser af ved at få hænderne i mulden eller ride på heste på familiens landejendom, når tiden tillader det. 

samarbejdspartner

ESSENCIUS

Når der er brug for en integreret, strategisk og kreativ kommunikationsindsats foregår det i samarbejde med vores dygtige partnere i Essencius. De er nemlig specialister i Public Relations og visuel kommunikation både på analoge, digitale og sociale kanaler, ligesom de står for medietræning af ledere. Sammen sørger vi for at alle elementer i kommunikationen kan arbejde sammen og forstærke hinanden i employer branding arbejdet. 

Bliv en del af teamet

Vi leder altid efter søde og skarpe kollegaer til vores team.

Se herunder om der er noget der passer til dig og vi ser frem til at høre fra dig.

Client Manager

Vi søger vi en kollega, som vil med på vores vækstrejse og tage vores forretning til nye højder. Vi søger en Client Manager, hvis primære opgave, kort fortalt bliver at sørge for vores fantastiske kunder.

Studentermedhjælper Salg og marketing (Besat)

Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde med en bred pallette indenfor salg & marketing, hvor du med garanti kan prøve dine teorier fra studiet af i praksis.

Praktikant

Det rette match for os vil være en person med et stort drive, engagement og omstillingsparathed. Du skal brænde for den gode kommunikation, for det er i alt, hvad vi laver. 

VORES FANTASTISKE KREATIVE TEAM

De mange alsidige produktioner kræver skarpe øjne, kreative mindset og et talent for storytelling. Derfor har vi samlet et hold af kreative talenter, som alle har mange produktioner bag sig. Mon ikke de også har en god idé til din næste?

Thomas Mark Pedersen

Digital Marketing Konsulent

Sofia Busk

Fotograf

Jonas Henriksen

Videofotograf

Caroline Minor

Grafisk Designer

Trine Pihl Stanley

Videofotograf

Jørgen Michael Rasmussen

Tekstforfatter

Tautvyde Andersen

Videographer

Jesper Christensen

Videographer

Caroline
Minor

Graphic Designer

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere?

VISION
Vores vision er at skabe en verden hvor, matchet mellem virksomheder og kandidater er baseret på transparens og autenticitet.
MISSION
Vi skaber employer brands folk drømmer om at arbejde for. Ved at bringe marketing- og kommunikation ind i HR, hjælper vi virksomheder med at nå de kandidater, de har brug for, for at få succes.
Tidligere
Næste

VÆRDIER

CO-CREATION
Vi tror på, at når vi bruger hinanden og kombinerer vores ressourcer, skaber vi ikke bare unikke resultater for vores kunder men også for os selv.
UKONVENTIONEL
Vi tror på, at de bedste løsninger findes ved at betræde uopdagede stier. Vi er derfor i konstant udvikling og udfordrer altid status quo.
AUTENTISK
Vi tror på, at man kommer længst med autenticitet og ærlighed i det vi gør og dem vi er. Det er vores DNA. What you see is what you get.
LØSNINGSORIENTERET
Vi tror på, at i hver en udfordring ligger en unik mulighed, for at skabe personlige og skræddersyede løsninger. Derfor ser vi altid muligheder fremfor begrænsninger.
Tidligere
Næste