MILESTONE SYSTEM: SKABTE BRAND AWARENESS GENNEM REKRUTTERINGSVIDEO

En af Danmarks helt store start-up succeser, men ingen ved rigtig hvad de laver. Milestone Systems er et dansk start-up med stor succes. Nu opkøbt af Canon, men stadig med hovedkvarter i Danmark.
Der var behov for at sætte Milestone System på kortet gennem en rekrutteringsvideo.
Milestone Systems vokser og ansætter i et ekstremt højt tempo. Desværre er det alt for få, der kender firmaet og forstår hvor spændende deres virke og produkt egentlig er.

Det er alt andet lige, meget lettere at skabe en forbindelse mellem et firma og potentielle kandidater, hvis de forstår hvad firmaet laver.

 

REKRUTTERINGSVIDEO MED FOKUS PÅ PRODUKTET

Da der skulle rekrutteres en Digital Designer, var der stort fokus på at få etableret Milestones produkt. Derfor producerede vi en generisk introduktion, inden selve rekrutteringen kom på.
Det skaber en masse awareness omkring virksomheden. Ikke mindst fordi Milestone Systems rekrutteringsvideo blev distribueret på de sociale medier.
Men ved at skabe en mere generisk video får Milestone en introduktion, der kan blive genbrugt til en lang række fremtidige rekrutteringsvideoer.

Skal vi også hjælpe dig med en strategi?

Vi kan også hjælpe dig med en skræddersyet strategi, som kan få dig i mål med din rekruttering. Har du en specifik rekruttering, som du kan bruge nye øjne på, eller ønsker du overordnet sparring, så hører vi gerne fra dig. 

LÆS OGSÅ

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side