Lyngby-Taarbæk: Arealer & Ejendomme

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE:
AREALER & EJENDOMME - en arbejdsplads med en vigtig samfundsopgave

Udfordringen

Medarbejderne i Lyngby-Taarbæk Kommunes Center for Arealer & Ejendomme udvikler og drifter alt lige fra dagtilbud, skoler, sportshaller, og plejehjem til parker og kirkegårde samt infrastruktur i byen.
Det er en vigtig samfundsopgave, som ikke kun sikrer hverdagen men også fremtiden for kommunens borgere og erhvervsliv.  Så man skulle tro, at det ville være nemt at rekruttere nye medarbejdere til de mange projekter i kommunen?

Det korte svar er nej. En hurtig analyse viste nemlig at kandidaterne til de ledige stillinger ikke kendte til Center for Arealer & Ejendommes og karrieremulighederne i kommunen. 

Processen & løsningen

Da ønskekandidaterne til rollerne som projektledere, arkitekter, ingeniører og byggekonstruktører, ofte vælger en karriere i det kommunale regi fra, pga. af fordomme, var løsningen at få fokus på kommunikation omkring de mange vigtige projekter, projekternes formål og ikke mindst deres udbytte. Samtidig var det vigtigt at kommunikere hvordan arbejdsgange og den enkeltes indflydelse på projekterne adskiller sig fra konsulenthusene. Gennem en EVP workshop med eksisterende medarbejdere blev de væsentligste fordele identificeret og eksemplificeret og siden oversat til en kernefortælling samt kernebudskaber. På baggrund af dette arbejde, blev der udarbejdet en employer branding video samt et par medarbejdertestimonials, som på autentisk vis, får sat arbejdspladsen på landkortet.

REsultatet

Employer Branding videoen og de personlige vinkler fra medarbejdere, er de første produkter af flere content elementer, som skal styrke Center for Arealers omdømme som en attraktiv og relevant arbejdsplads. Bl.a. er en dedikeret karriereside undervejs, så interesserede kandidater konverterer bedre, når de lander på kommunes www.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG MED EN REKRUTTERINGSSTRATEGI?

Vi kan også hjælpe dig med en skræddersyet strategi, som kan få dig i mål med din rekruttering. Har du en specifik rekruttering, som du kan bruge nye øjne på, eller ønsker du overordnet sparring, så hører vi gerne fra dig. 

Læs også

Basico: Junior og Senior Konsulenter

Basico vidste at det ikke var et quick fix at øge kendskabsgraden hos målgrupperne. Derfor planlagde de en længere indsats, som strækker sig frem til 2025. Der blev defineret personaer ud fra arketypemodellen og relaterede kernebudskaber.

LÆS MERE »