LEGO HOUSE: REKRUTTERINGSVIDEO NÅEDE 280.000 PÅ SOCIALE MEDIER

Der er ingen tvivl om, at LEGO House har et stærkt brand. Men man må alligevel skille sig ud, når man skal rekruttere massivt til sæsonen. Derfor valgte LEGO House at lave en rekrutteringsvideo.

Masseansættelse til sæsonen

Vi lavede derfor en action pakket video med Peter, en ung medarbejder, som i bedste LEGO House stil tog os rundt i huset og præsenterede de forskellige, ledige stillinger.

Tonen var ungdommelig, frisk og imødekommende.
Rekrutteringsvideoen for LEGO House var ekstremt populær på de sociale medier. Den nåede ud til mere end 280.000 personer og havde mere end 60.000 videovisninger på mindre end en måned.

Mød ansøgerne i øjenhøjde med højt humør og få fantastiske videoansøgninger tilbage

LEGO House bad om videoansøgninger fra kandidaterne og fik over 80 fantastiske, kreative og charmerende bud. Samtidig bad de ansøgerne om at prioritere de roller, som de egnede sig bedst til.

På den måde kunne LEGO House nemt danne sig et overblik over mængden af ansøgere og herfra invitere udvalgte til et åben hus assessment arrangement.
Alt i alt en succesfuld rekruttering af dygtige, unge medarbejdere. Så succesfuld, at LEGO House efter rekrutteringen fik produceret en video med en samling af de mange kreative ansøgningsvideo-bud, som de kunne bruge både internt og eksternt til inspiration.

Se samlingen af de kreative videoansøgninger

Overvejer du at få produceret en rekrutteringsvideo?

LÆS OGSÅ

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side