Lantmännen Unibake: Rekrutteringsvideo med fokus på livet som elev

Hvad er det, de unge gerne vil have? Det spørgsmål stiller man nok sig selv et par gange, når man står overfor at skulle ansætte en elev eller trainee. Det samme gjorde Lantmännen Unibake, inden de skød en rekrutteringsvideo.
De færreste ved, at 2 ud af 3 elever slet ikke kender den virksomhed, de søger hos. De er derimod langt mere interesseret i, hvilke arbejdsopgaver det er, de kommer til at sidde med, og hvilken hverdag de vil få.

SÆLG ARBEJDSOPGAVERNE TIL ELEVEN

Da Lantmännen skulle ansætte en elev, valgte de at skabe en rekrutteringsvideo med fokus på at iscenesætte arbejdsopgaverne og miljøet. Videoen giver derfor et indblik i, hvilke arbejdsopgaver de kommer til at løse, hvordan livet som elev er, og hvem de kommer til at arbejde sammen med.

I en elevrekruttering er det altså ikke de store karriereplaner, der bør være det primære fokus. Det er langt mere jordnært. Det er arbejdsopgaverne og livet som elev, der skal sælges først og fremmest.

Rekrutteringsvideoen her er et bud på, hvordan livet er som procesoperatørelev hos Lantmännen Unibake.

 

 

GEISMAR'S

Rekrutteringsvideo med fokus på livet som elev

Skal vi også hjælpe dig med en strategi?

Vi kan også hjælpe dig med en skræddersyet strategi, som kan få dig i mål med din rekruttering. Har du en specifik rekruttering, som du kan bruge nye øjne på, eller ønsker du overordnet sparring, så hører vi gerne fra dig. 

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side