kun i Storkøbenhavn

FÅ ET foredrag om Recruitment Marketing

Hvordan får du kandidater til at søge job hos jer?

Lige præcis det kan vi gøre dig og dine kollegaer klogere på til dette foredrag om Recruitment Marketing. 

Arbejdet med Recruitment Marketing handler om løbende at kunne tiltrække og engagere potentielle kandidater for formentlig en dag at kunne konvertere dem til jeres nye medarbejder. Det minder derfor en del om almindelig marketing, hvor man forsøger at overbevise potentielle kunder om, at de skal handle hos jer frem for konkurrenten. 

Det er lige præcis det foredraget dykker ned i: Spændingsfeltet mellem HR og Marketing, og hvorfor det er så vanvittigt vigtigt, at vi lærer af marketing, hvis vi ønsker at tiltrække de helt rigtige kandidater til virksomheden.

Recruitment Marketing bringer det bedste fra marketing ind i HR. Dit fokus vil ændre sig fra kommunikation om det enkelte job til pipelines og segmentering, fra spredte budskaber til en samlet fortælling og fra et HR-projekt til en vækstfremmer, der kan måles på bundlinjen.

Recruitment Marketing

Vi skal forstå, at kandidater opfører sig mere og mere som kunder. Inden vi søger job, tjekker vi virksomheden ud på deres hjemmeside, de sociale kanaler og vi hører også gerne om hvad tidligere og eksisterende medarbejderes har at sige om virksomheden som arbejdsplads.

Foredrag

Recruitment Marketing. Hvorfor?

Kandidatrejsen er forlænget med ikke mindre end 41%.
En stor del af forklaringen skal findes i, at potentielle ansøgere starter deres rejse, længe inden en given stilling slåes op. Kandidater opfører sig simpelthen mere og mere som forbrugere.

Hvorfor det er en kæmpe fordel for jer at arbejde med Recruitment Marketing, gør vi jer meget klogere på til dette gratis foredrag.

  • Derfor skal HR lære af Marketing
  • Gennemgang af den nye kandidatrejse
  • Introduktion til Recruitment Marketing
  • Sådan kommer I i gang

Varighed: 45 min

Vi arbejder i spændingsfeltet mellem HR og Marketing, og netop derfor er dette foredrag målrettet HR, rekrutteringsansvarlige, marketing og kommunikation.

Vi kommer ud til jer, så længe I bor inden for Storkøbenhavn.

Nederst på siden finder du en formular, hvor du kan booke dit gratis foredrag. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os for at aftale nærmere.

Bare fordi det er et hamrende vigtigt budskab! Employer Branding, Talent Acquisition og Recruitment Marketing er vigtigere end nogensinde før, hvis man ønsker dygtige medarbejdere.

De seneste 3 år har vi specialiseret os i tiltrækning af dygtige kandidater ved brug af kommunikations- og marketingværktøjer og herunder især video. 

Jeres foredragsholder er Camilla Fielsøe van Dijk.

De seneste 5 år har Camilla dedikeret sig til værdiskabelse i digital ventures inden for rekruttering og innovation. Oveni det har hun mere end 20 års erfaring inden for forretningsudvikling og consulting, hvor hun blandt andet har arbejdet både på det praktiske og strategiske niveau af Employer Branding, Recruitment Marketing og strategi.

Hendes uddannelsesmæssige baggrund består af en Executive MBA og en uddannelse inden for International Handel og Marketing. 

Siden januar 2019 har Camilla stået i spidsen for SEEKNSPEAK.

Book gratis foredrag om Recruitment Marketing

Er du interesseret i vores gratis foredrag om Recruitment Marketing (kun i Storkøbenhavn)? Udfyld gerne nedenstående formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt for at aftale nærmere. 

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om noget, er du også meget velkommen til at skrive til os i chatten eller ringe til os på 71 74 71 70.

Camilla_van_Dijk: Styrk din rekrutteringsstrategi

Læs mere om Recruitment Marketing

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side