Event: Tiltræk og fasthold dine fremtidige talenter

01.02.2019

Event: Tiltræk og fasthold dine fremtidige talenter

Flere og flere virksomheder og HR-afdelinger gennemgår en digital transformation, eller har et ønske herom. Måske også Jeres?

Med transformationen dukker der nye udfordringer op, når der skal rekrutteres medarbejdere, der kan løfte denne indsats.

Hvordan sikrer vi os, at HR-funktionen følger med tiden og takler de nye udfordringer, der er opstået, men samtidig udnytter de muligheder, der er til rådighed?

Øget digitalisering og data, samt en skiftende mentalitet hos de yngre generationer, er derfor en væsentlig udfordring for HR, hvor en proaktiv tilgang til de nye trends er nødvendig.

Kernen i enhver virksomhed er medarbejderne. Uden dem vil det ikke være muligt at drive virksomheden fremad. Det er derfor essentielt for enhver arbejdsgiver at tiltrække de rigtige talenter, og ikke mindst sørge for at fastholde og engagere dem.

SEEKNSPEAK og Peakon arbejder med netop disse emner, og møder og afhjælper disse udfordringer hos virksomheder hver dag. Vi er derfor gået sammen med formålet om at dele indsigter, diskutere udfordringer og muligheder, og give vores eksempler på, hvordan I med fordel kan inddrage digitale værktøjer og data i Jeres rekruttering.

Under oplæggene vil Camilla & Casper tegne et billede af arbejdsmarkedets forandring og hvilke krav det stiller virksomheder i dag. De viser cases og eksempler, og giver gode råd til hvordan I kan skabe en positiv forandring i jeres organisation.

Afslutningsvis vil der være mulighed for at fortsætte dialogen ved round tables og networking, og ligeledes stille konkrete spørgsmål.

Vi ser frem til en eftermiddag i faglighedens tegn.

Bedste hilsner,
SEEKNSPEAK & Peakon

 

 

 

Tilmeld dig her!

*Eventet er tiltænkt HR-professionelle, men alle er velkomne.