FOREDRAG & KURSER

Din adgang til den nyeste viden inden for
EMPLOYER BRANDING & rekruttering

Vi holder inspirerende foredrag og kurser om digital og moderne rekruttering, herunder brugen af video, fremtidens arbejdsmarked og HR, rekruttering på sociale medier og meget mere! 

Få den nyeste viden inden for digital rekruttering

Vi er altid opdaterede på, hvad der sker i rekrutteringsbranchen. Vi deler hellere end gerne ud af vores viden og erfaring.
Foredrag og workshop for virksomheder
Foredrag og Workshop

Skræddersyede workshops

Vi tilpasser naturligvis workshops efter ønske til netop din virksomhed, som sikrer høj relevans og maksimalt udbytte.

Online eller offline? Du bestemmer!

Vi tilpasser os den løsning, der passer eventet bedst. Vi har både erfaring med flere lokationer, live sessions på SoMe og webinar.
Foredrag og workshop seeknspeak

KOMMENDE EMPLOYER BRANDING KURSUS

Inden længe afholdes vores Employer Branding Kursus og du får muligheden for at dykke ned i konkrete værktøjer, til hvordan du bedst skaber en arbejdsplads man drømmer om at arbejde for. 

Inspirerende foredrag og workshop

Vi taler om alt indenfor digital rekruttering, video, SoMe og alt, hvad der hører med. Nedenfor ses eksempler på nogle af vores mest bookede foredrag og workshops. Hver enkelt event skræddersyes til begivenheden og publikum. Kontakt os derfor gerne, hvis du ønsker et anderledes sammensat foredrag eller workshop.

EMPLOYER BRANDING

Recruitment
Marketing
Kursus

LÆR AT LAVE ET VIDEOCV

MOBIL VIDEO KURSUS

FREMTIDENS REKRUTTERING FOREDRAG

Employer Branding Workshop

Employer branding workshop
Vi introducerer til det strategiske arbejde med Employer Branding, og deltagerne lærer, hvordan det kan implementeres i virksomheden med konkrete råd og øvelser.  Her vil vi komme ind på, hvordan I skal opbygge awareness og skabe et employer brand, der tiltrækker de dygtigste kandidater på arbejdsmarkedet. 

Få  jeres vision, værdier og mål i spil med en mini EVP og inkluder jeres tidligere, nuværende og potentielle medarbejdere i fortællingen.  Når man investerer i sit Employer Brand, vil udbyttet være, at I bedre kan fastholde eksisterende medarbejdere og samtidig tiltrækker de dygtigste kandidater, som har en stærk motivation for at arbejde hos netop jer.

Skab et employer brand, som kandidater
drømmer om at arbejde for
Indeholder
 • Digitale rekrutteringstrends
 • Introduktion til Employer Branding
 • Employer Branding kanvas
 • Identificering af kernebudskaber
 • BONUS: Sådan styrkes brandingen med video

Recruitment Marketing Kursus


Skab en pipeline af engagerede kandidater
Indeholder
 • Best practice: Rekruttering på SoMe
 • Fremtidens rekrutteringstrends
 • Digital Distribution
 • Kandidatrejsen
På dette kursus lærer du basiselementerne i den vigtigste disciplin i moderne rekruttering: Recruitment marketing!  Du får en grundig introduktion til begrebet og får fyldt værktøjskassen op med konkrete redskaber, som gør, at du effektivt kan tiltrække og engagere relevante kandidater til din virksomhed og opnå langsigtede og lønsomme resultater.
 
På dette Recruitment Marketing kursus lærer du ikke bare at skabe strategiske rekrutteringsløsninger, men også meningsfyldte kandidatrejser på tværs af din organisations digitale platforme. Og hvorfor Recruitment Marketing? Fordi det i dag ikke længere er nok “bare at vente på at kandidater ansøger af sig selv”. De agerer mere og mere som forbrugere, og vores indsats skal derfor opdateres og tilpasses dertil.

Sådan laver du et videoCV

Når det gælder moderne jobsøgning er video også vejen frem for kandidaterne. Brugen af video i jobsøgning optimerer dine chancer for at få et nyt job markant, da video giver potentielle arbejdsgivere et bedre indtryk af dig end et cv. 
 
På kurset lærer du hvorfor video er vigtig og du får tips og tricks til at lave dit eget videoCV. Derudover lærer du hvordan du aktivt kan bruge videoCV’et i jobsøgning.  Med et videoCV kommer du forrest i jobkøen, da potentielle arbejdsgivere hurtigt og let kan få en fornemmelse af din personlighed og faglige kompetencer uden at have mødt dig!

Video i jobsøgningen
Indeholder
 • Aktuelle udfordringer på jobmarkedet
 • Derfor virker video
 • Lav dit professionelle videoCV
 • DA/EN

Mobil Video Kursus


Rekrutter med mobilvideo
Indeholder
 • Aktuelle udfordringer på jobmarkedet
 • Rekruttering med mobilvideo
 • Video på SoMe
 • Recruitment Marketing
Skal I rekruttere nye medarbejdere og vil prøve noget nyt der kan erstatte de traditionelle jobopslag? Så kan et Mobil Video Kursus blive en ny stepping stone for jer. 
 
Kurset inkluderer et oplæg omkring hvorfor video er genialt i rekruttering, videorekruttering i praksis og en teknisk how-to guide om hvordan man laver en god mobilvideo – lige fra hvordan man forbereder sig inden optagelse, laver manuskript og sikrer en god visuel ramme. Deltagerne laver egne rekrutteringsvideoer og får derudover inspiration til hvordan videoerne kan bruges på sociale medier til at tiltrække kandidater. Det kursus er ideelt for virksomheder der gerne vil fremme kollegadrevet rekruttering.
Skab awareness med den rette digitale medieplan
Vi har altid fingeren på pulsen, så vi ved, hvad der rører sig inden for rekruttering. Stadig flere virksomheder og HR-afdelinger gennemgår en digital transformation, eller har et ønske herom. Måske også Jeres? HR-funktionens rolle i rekruttering er under forandring og den skal både tackle og tilpasse sig de nye udfordringer og muligheder, der er omkring moderne rekrutteringsprocesser og kandidatadfærd.

Vi deler ud af aktuelle trends og erfaring, som kan inspirere og ruste dig til succes i fremtidens rekruttering.

Udfordringer og muligheder i dagens jobmarked
Indeholder
 • Digitale rekrutteringstrends
 • Arbejdskraft under forandring
 • Nye digitale rekrutteringsprocesser
 • DA/EN

Vi kommer gerne og taler til dit næste arrangement

Vi står altid klar til at dele vores viden med dig og dine deltagere. Kontakt os nu for at høre om mulighederne.

Vi kommer gerne og taler til dit næste arrangement

Vi står altid klar til at dele vores viden med dig og dine deltagere. Kontakt os nu for at høre om mulighederne.

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side