CONTENT
PRODUKTION

SKAB ENGAGERENDE OG LEVENDE INDHOLD TIL DINE KANALER

Optimer dine aktiviteter ved at lægge en strategi for, hvem der skal eksponeres for hvilket indhold på hvilke kanaler, alt efter hvor godt de kender din virksomhed.

DIGITAL BRANDING

Det er ikke kun kunder, der besøger dine digitale kanaler. Potentielle kandidater kigger nemlig på hjemmesiden som noget af det første. Derfor bør du fokusere på at skabe indhold, der styrker din position som en attraktiv arbejdsplads. Det er vigtigt at have en karriere/job-side eller sektion, som taler til potentielle kandidater.

JERES VIRKELIGHED

Video er det direkte kig ind i din virksomheds virkelighed og hverdag. Det er engagerende, let at fordøje og vigtigst af alt – transparent. Når du bruger video til rekruttering, vil du nemlig opleve langt større rækkevidde på et opslag sammenlignet med tekst eller grafik.

VÆR TOP-OF-MIND

Hvis du ønsker at tiltrække de dygtigste kandidater, så skal du sørge for at være konstant top-of-mind. Det bliver du ved at skabe kvalitetsindhold og sørge for, at det bliver eksponeret for den rette målgruppe. Vi har stor erfaring med alle typer og størrelser af indhold og kan hjælpe både online og offline.

CONTENT PRODUKTION

Video er dét format, der bedst fortæller en historie. 1 videominut siger mere end 1,8 mio. skrevne ord. Det giver os uendelige muligheder for at nå målgruppen. Derfor bruger vi oftest video til at fortælle vores egne, såvel som vores kunders historier. Vi er de førende inden for rekrutterings- og Employer Branding videoer og har lavet mange og forskellige produktioner. Kun fantasien sætter grænser.
Der er brug for indhold, som tiltrækker og bryder igennem støjen på sociale medier. Supplér dine jobopslag med et grafisk opslag, og skil dig ud fra mængden. Alle opslag skabes i tråd med jeres visuelle identitet og altid med modtageren for øje. Vi kan hjælpe dig med at udvikle dit grafiske univers – helt eller delvist.
Kandidatoplevelsen er vigtigere end nogensinde før. Skab det ultimative univers for dine kandidater med en karriereside, som for alvor supplerer din rekrutteringsproces. Et sted hvor kandidaten kan finde alle sine svar og samtidig blive motiveret til at arbejde for netop dig. Vi kan hjælpe dig med at lægge en langtidsholdbar strategi, levere indholdet til din karriereside og generelt rådgive dig om, hvordan du fremstår bedst overfor dine kandidater.

JOBOPSLAG

Er du træt af de samme floskler, alt for brugte termer, eller har du bare brug for et friskt pust til dine stillingsopslag? Så lad os skrive dit jobopslag. Vi ved, hvad der tiltrækker de rigtige kandidater og vores dygtige kommunikationsfolk har stor erfaring inden for netop copywriting til rekruttering.

JOBEVENTS

Hvorfor ikke brede din rekruttering ud til offline aktiviteter med effektive jobevents, hvor du kommer i direkte dialog med dine potentielle kandidater? Jobevents er relevant for de virksomheder, der ikke længere kan se resultater ved traditionel jobsøgning, eller som ønsker at gå skridtet videre med en holisitisk og innovativ tilgang at møde potentielle kandidater på. Vi kan stå for hele arrangementet fra koncept og idé til eksekvering på dagen.
Med hele kandidatrejsen in mente kan der være behov for længere tekster, blogindlæg eller artikler. Måske du har brug for at få udviklet tekstbaseret indhold til on- eller offboardingen af dine kandidater? Eller måske det eksisterende materiale trænger til et friskt pust? Uanset format og formål, står vi klar til at hjælpe.

SKAL VI OGSÅ SKABE ENGAGERENDE INDHOLD TIL DINE KANALER?

Lad mig høre fra dig, hvis du ønsker en uforpligtende snak, om hvilket indhold der vil styrke jeres online tilstedeværelse.

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side