CARL RAS: REKRUTTERINGSVIDEOER TIL DEN YNGRE MÅLGRUPPE

Det kan godt være, at man er en af Danmarks ældste engros virksomheder og en af Danmarks bedste arbejdspladser. Men rekruttering af elever kan være udfordrende, og det kræver, at man er dygtig til at fange deres interesse. Det var netop årsagen til, at Carl Ras ønskede at udvide deres rekruttering med video.

ET ØNSKE OM EN LEVENDE VIDEO

Brugen af rekrutteringsvideoer er ikke nyt for Carl Ras. Faktisk havde de allerede tidligere brugt video i forbindelse med en rekruttering af elever. I videoen fulgte man én af deres elevers dag. Men denne gang ønskede de en ny vinkel.
Videoproduktionen skulle vække en interesse og øge kendskabet til Carl Ras blandt den yngre målgruppe. Til forskel fra den første produktion ønskede de derfor en mere dynamisk og levende video med masser af forskellige dækbilleder. Det var her vigtigt at få skabt et indtryk af hele virksomheden, kulturen og de mange muligheder.

KARRIEREMULIGHEDERNE I FOKUS

Carl Ras ønskede at gøre opmærksom på, hvor vigtig en rolle elever spiller for virksomheden og på den anden side, hvor vigtigt Carl Ras kan være for eleven. Det er nemlig langt de fleste elever, der får muligheden for at kickstarte deres karriere med en fuldtidsstilling efter endt uddannelse.

1 VIDEOPRODUKTION OG 5 VIDEOER

Videoproduktionen skulle omfavne virksomheden og gøre opmærksom på de afdelinger, der specifikt søgte elever. Det var årsagen til, at der blev produceret 1 generel introduktionsvideo med fokus på, hvordan det er at være elev i Carl Ras samt at simplificere de mulige karriereveje, det åbner.
De 4 andre videoer skulle repræsentere de afdelinger, der skulle ansætte en elev. Formålet med disse videoer var derfor også at give et kort indblik i de typiske elevopgaver i de pågældende afdelinger.
Stilen i videoerne skulle både afspejle høj professionalisme, kollegialt samvær og uhøjtidelighed på arbejdspladsen.

EKSPONERING PÅ DE RETTE KANALER

Når der skal vækkes en interesse hos en målgruppe, så kræver det ikke blot, at indholdet er godt. Det nytter nemlig ikke noget, hvis ikke målgruppen bliver eksponeret for det. Derfor valgte Carl Ras også, at videoerne skulle distribueres på de sociale medier. De resulterede i ikke mindre end 200 kvalificerede ansøgninger. Det må kaldes en succesfuld rekruttering af elever.


LÆS OGSÅ:

LANTMÄNNEN UNIBAKE

Rekrutteringsvideo med fokus på livet som elev

Skal vi også hjælpe dig med en strategi?

Vi kan også hjælpe dig med en skræddersyet strategi, som kan få dig i mål med din rekruttering. Har du en specifik rekruttering, som du kan bruge nye øjne på, eller ønsker du overordnet sparring, så hører vi gerne fra dig. 

We use cookies to improve your experience on our site

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse på vores side